هم رسان: همانطور که احتمالاً می دانید واتس اپ چندی پیش قابلیتی را ارائه کرد که به واسطه ی آن کاربان می توانستند پیام های ارسالی خود را حذف کنند.

به گزارش پایگاه خبری هم رسان  به نقل از ابرگیزمو، با استفاده از این قابلیت کاربران می توانند پیام هایی را که به اشتباه ارسال کرده بودند حذف کنند در نتیجه مخاطب و خود آ«ها پس از حذف پیام دیگر آن را مشاهده نخواهند کرد. این در حالی است که در گذشته محدودیت زمانی برای دریافت کننده پیام یک روز بود اما حالا به نظر می رسد که این بازه ی زمانی افزایش یافته است.

طبق یک پست توئیتری، این زمان هم اکنون به 1 روز و 1 ساعت و 8 دقیقه و 16 ثانیه افزایش یافته است. در واقع این افزایش زمان مدتی است که ارسال کننده پیام می تواند پیام خود را حذف کند و پس از گذشت این بازه ی زمانی ارسال کننده دیگر قادر به حذف پیام نخواهد بود.