هم رسان: واتس اپ اکتبر سال گذشته یک قابلیت جدید با عنوان “delete for everyone” معرفی کرد. این قابلیت به کاربران اجازه می داد تا پیام هایی که به اشتباه ارسال می کنند را حذف کنند، البته کاربران برای انجام انی کار تنها 7 دقیقه فرصت داشتند. در صورتی که این مدت زمان تمام می شد دیگر امکان حذف پیام ها وجود نداشت. اما به نظر می رسد که واتس اپ این مدت زمان را به بیش از یک ساعت افزایش داده است.

WABetaInfo اشاره می کند که جدیدترین نسخه در حال اجرای واتس اپ این محدوده زمانی را تا حد زیادی افزایش داده است. در حال حاضر کاربران یک ساعت و 8 دقیقه و 16 ثانیه فرصت دارند تا پس از ارسال اشتباه یک پیام از قابلیت “delete for everyone” استفاده کنند.

هنوز این شرکت متعلق به فیسبوک اطلاعاتی درباره این قابلیت ارائه نکرده است و حتی صفحه پشتیبان نیز درباره جزئیات آن سکوت کرده است. هنوز هیچ توضیحی برای محدودیت زمان خاصی نیز ارائه نشده است، اما بسیاری از کاربران در توییتر اظهار داشتند که محدودیت زمانی برابر با 2 ^ 12 است که این مقدار را توضیح می دهد.
دادن زمان بیشتر به کاربران برای حذف پیام های خود، امکان مکالمه های موقتی را در محبوب ترین سرویس پیام رسان چند پلتفرمی فراهم می کند که در واقع مانند بعضی از رقبا که دارای قابلیت مکالمه های موقتی و مخفیانه بدون ذخیره شدن پیام ها در دستگاه مخاطب هستند، از این قابلیت محروم است.