هم رسان: واتس اَپ در نهایت قابلیت حذف پیام های ارسالی را به برنامه پیام رسان واتس اَپ اضافه کرد. کاربران اکنون می توانند به لطف قابلیت جدید Delete for everyone پیام های ارسالی خود را حذف کنند.

به گزارش پایگاه خبری هم رسان و به نقل از بتانیوز، دلایل زیادی برای حذف پیام اسال شده وجود دارد. به عنوان مثال امکان دارد پیامی را در عصبانیت ارسال کرده باشید و بعداً از ارسال آن پشیمان شده باشید یا حتی به اشتباه پیامی را برای فرد دیگری فرستاده باشید. قابلیت جدید واتس اَپ البته دارای محدودیت هایی نیز است و امکان دارد آن طور که باید رضایت کاربران را به دنبال نداشته باشد.
این قابلیت با دو محدودیت ارائه می شود. اول اینکه امکان حذف پیام به صورت مخفیانه وجود ندارد بدین ترتیب با وجود اینکه متن پیام پاک می شود اما دریافت کننده پیام متوجه خواهد شد که شما پیام خود را حذف کرده اید. دومین محدودیت این قابلیت این است که تنها هفت دقیقه مهلت دارید پیام ارسالی خود را حذف کنید. واتس اَپ درباره این قابلیت در صفحه خود نوشته است: «حذف پیام ها: شما می توانید پیام ها را برای همه یا تنها خودتان حذف کنید. Delete for everyone: با استفاده از این قابلیت می توانید پیام های خاصی را که برای یک گروه یا فرد ارسال کرده اید را حذف کنید. این قابلیت به ویژه زمانی مفید خواهد بود که پیامی را به اشتباه برای فردی ارسال کرده باشید یا پیام شما حاوی مطالب ناخواسته و نادرستی است.

هنگامی که پیام شما با موفقیت حذف شود به جای پیام پاک شده شما عبارت This message was deleted نمایش داده می شود و بدین ترتیب مخاطب را از حذف پیام آگاه می کند.
تنها 7 دقیقه پس از ارسال پیام خود فرصت دارید که پیام خود را حذف کنید و پس از سپری شدن این زمان دیگر نمی توانید پیام خود را حذف کنید.
برای حذف پیام، برنامه پیام رسان واتس اَپ خود را باز کنید و به صفحه چتی که می خواهید پیام آن را حذف کنید بروید.
پیام یا پیام های مورد نظر خود را انتخاب کنید، سپس بر روی گزینه Delete > Delete for everyone در بالای صفحه ضربه بزیند.»
این قابلیت هم اکنون در اختیار تمامی کاربران قرار گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید