هم رسان: گاهی اوقات زمانی که اپلیکیشن های خاصی را برای اولین بار نصب یا باز می کنید، معمولاً از شما درباره مجوزهایی سؤال پرسیده می شود. برای مثال اپلیکیشن از شما درباره اجازه دسترسی به دوربین گوشی هوشمندتان سؤال می کند. اگر در حال استفاده از اپلیکیشن های عکس و یا نوعی از اپلیکیشن های ارتباطی هستید، این سؤال منطقی به نظر می رسد، اما در مورد اپلیکیشن های آی او اس که این اجازه را دارند، نمی تواند به اندازهای که فکر می کنید مطمئن و بی خطر باشد.

به گزارش پایگاه خبری هم رسان و به نقل از ابرگیزمو، طبق گفته های «فلیکس کرائوس» یکی از مهندسین گوگل، او توانسته کشف نگران کننده ای داشته باشد. او متوجه شده زمانی که ظاهراً شما به یک اپلیکیشن اجازه دسترسی به دوربین را می دهید، این برنامه می تواند در هر زمانی بدون آگاهی و اجازه شما شروع به فیلمبرداری کند، البته این مشروط به این است که اپلیکیشن باید در آن زمان باز باشد.

اپلیکیشن های آی او اس دارای مجوز استفاده از دوربین می توانند در هر زمانی از شما فیلم بگیرند(+ فیلم)به عنوان مثال فرض کنید از یک اپلیکیشن چت استفاده می کنید که دارای تماس ویدئویی است و اجازه آن قبلاً از شما گرفته شده است. طبق گفته های کرائوس حتی اگر شما این اپلیکیشن را برای ارسال پیام و نه چت ویدئویی باز کرده باشید، این اپلیکیشن و یا یک هکر می تواند از شما در آن لحظه فیلم بگیرد. کرائوس سعی کرده این مطلب را در ویدئوی زیر نشان دهد.
کرائوس درباره جلوگیری از این حالت روش هایی مانند لغو دسترسی به دوربین را پیشنهاد می کند، هر چند این کار می تواند بعضی از اپلیکیشن های خاص را از کار بیندازد. البته شما می توانید از کاورهای دوربین استفاده کنید که شاید راه حل خوبی نباشد، اما متاسفانه این موارد تنها گزینه های موجود در حال حاضر هستند تا زمانی که اپل درباره این مشکل تصمیم جدید بگیرد. البته اگر قصد داشته باشد که این موضوع را مورد بررسی قرار دهد.