هم رسان: زمانی که شما فردی در استوری اینستاگرام خود منشن می کنید، این کار در پیامی به آن فرد اطلاع داده می شود. در حال حاضر اینستاگرام قابلیت جدیدی را معرفی کرده است که اگر شما شخصی را در استوری خود منشن کنید، این فرد گزینه اشتراک گذاری آن استوری را در حساب کاربری خود در اختیار خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری هم رسان و به نقل از ابرگیزمو، طبق گفته های اینستاگرام:” زمانی که فردی شما را در استوری خود منشن می کند، شما یک پیام در دایرکت خود دریافت می کنید، و حالا می توانید گزینه ای را مشاهده کنید که به شما اجازه می دهد آن محتوا را به استوری خودتان اضافه کنید. با ضربه به آن می توانید استوری را به عنوان یک استیکر مشاهده کنید، شما می توانید اندازه آن را تغییر دهید، بچرخانید و از ابزارهای خلاقانه مانند متن یا استیکرها بر روی آن استفاده کنید. زمانی که دنبال کنندگان شما استوری را ببینند، نام کاربری شخصی که ابتدا استوری گذاشته بود، برای آنها به نمایش در می آید و می توانند با زدن ضربه به آن به صفحه آن فرد بروند و در صورت تمایل آن را دنبال کنند.

به هر حال همانطور که اینستاگرام اعلام می کند این مورد در مورد کاربرانی ممکن خواهد بود که حساب کاربری عمومی دارند. این به این معناست که اگر دوست شما یک حساب خصوصی داشته باشد و شما را در استوری خود منشن کند، مسلما نمی توانید این استوری را به اشتراک بگذارید زیرا آن خصوصی است. در غیر این صورت به راحتی می توانید استوری را به اشتراک بگذارید. اینستاگرام تنها چند تغییر کوچک و قابلیت های جدید برای استوری معرفی کرده است، برای مثال به کاربران اجازه می دهد تا پست ها را در قالب استوری مجددا به اشتراک بگذارند که ما فکر می کنیم همان قابلیت regram اینستاگرام باشد.