هم رسان: در حالی که استوری های اینستاگرام تنها 24 ساعت باقی می مانند و بعد از آن خود به خود حذف می شوند ، اما با اسکرین شات گرفتن از آن می توان یک نسخه از آن را حفظ کرد که برخی از کاربران علاقه ای به این ندارند و ترجیح می دهند که از اسکرین شات گرفتن دیگران از استوری هایشان مطلع شوند. به نظر می رسد اینستاگرام به این نیاز کاربران خود پاسخ داده است و پس از این در صورت اسکرین شات از استوری ها کاربران مطلع خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری هم رسان و به نقل از ابرگیزمو، به نظر می رسد که فرد پس از اولین اسکرین شات هشداری دریافت نمی کند اما در صورت تکرار این کار هشداری دریافت می کند که می گوید در صورتی که بار دیگر اقدام به گرفتن اسکرین شات یا ضبط استوری دیگران کنید، فرد پست گذاشته از این مسئله مطلع خواهد شد. به عقیده ما کاملا منصفانه است که اجازه دهیم افراد از ذخیره شدن محتواهای خود در دستگاه های دیگران مطلع شوند، اما مطمئن هستیم که کاربران اینستاگرام ترجیح می دهند که محتواها و پست هایشان هر چه بیشتر منتشر شود و بیشتر دیده شوند.

البته گفته می شود که راه هایی برای اسکرین شات گرفتن از استوری ها وجود دارد که کاربر از این قضیه مطلع نخواهد شد. کاربران اعلام کردند وقتی که گوشی خود را در حالت پرواز قرار می دهید که در این صورت تمامی ارتباطات قطع می شود، می توانید بدون اطلاع کاربر از استوری او اسکرین شات بگیرید، البته این کار سخت است و ممکن است فراموش کنید.
راه دیگر این است که شما می توانید در کامپیوتر تان و از طریق وب سایت اینستاگرام این کار را انجام دهید و یا از اپلیکیشن های متفرقه ای مانند Story Reposter استفاده کنید. گفته می شود که اخیرا اینستاگرام در حال تست یک قابلیت جدید است که به شما اجازه می دهد استوری فرد دیگر ا در استوری خودتان قرار دهید.