هم رسان: در حال حاضر زمانی که کسی عکسی از شما را در فیسبوک آپلود می کند، تنها راهی که می توانید متوجه این مسئله شوید این است که او شما را تگ کرده باشد یا شخص دیگری این موضوع را به شما اطلاع دهد. با این حال ممکن است این وضعیت در آینده تغییر کند، چرا که فیسبوک اعلام کرده است با استفاده از تشخیص چهره به کاربران اطلاع می دهد که عکس هایی از آنها در شبکه های اجتماعی آپلود شده است.

به گزارش پایگاه خبری هم رسان و به نقل از ابرگیزمو، اما به هر حال یک مشکل وجود دارد و آن این است که کاربران مجبور خواهند شد که قبول کنند فیسبوک یک قالب از چهره آنها در فایل خود ذخیره سازی کند. شاید این کار باعث نگرانی های افراد درباره حفظ حریم خصوصی شود، اما در صورتی که نگران آپلود شدن و به اشتراک گذاری بدون اجازه عکس های خود در فیسبوک هستید، این مسئله از اهمیت زیادی برخوردار نخواهد بود.

توجه داشته باشید که این قابلیت کاملا اختیاری است و بنابراین در صورتی که کاربران تمایلی به ذخیره قالب چهره شان در فایل فیسبوک نداشته باشند، می توانند آن را فعال نکنند. گفته می شود که ظاهرا به دلیل قوانین مختلف حریم خصوصی در مناطق مختلف دنیا، این قابلیت در حال حاضر تنها در آمریکا موجود است. در حال حاضر بحث ها و گفتگو هایی درباره این راه حل وجود دارد که فیسبوک تلاش می کند آنها را برطرف سازد.