هم رسان: هنگامی که کاربران گوشی‌های هوشمند با یک اشکال جدی در دستگاه خود روبرو می‌شوند و سرعت دستگاه تا حد زیادی کاهش می‌یابد، برای از بین بردن این حالت‌ها به روش بازیابی تنظیمات کارخانه یا همان ریست کارخانه فکر می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری هم رسان به نقل از ابرگیزمو، تنظیم مجدد کارخانه به این معنا است که تمامی پیکربندی‌ها و تنظیمات را به طور کامل حذف کنید و گوشی خود را به نسخه اولیه کارخانه باز گردانید؛ به گونه‌ای که انگار یک گوشی جدید خریداری کرده‌اید و قصد دارید برای اولین بار آن را روشن کنید و هیچ تغییراتی در تنظیمات اولیه گوشی انجام نشده است.
توجه داشته باشید در صورت بازیابی تنظیمات کارخانه دستگاه شما کاملاً پاک می‌شود و در نتیجه اطلاعات موجود در آن را از دست می‌دهید اما اگر تنها به خاطر فروش گوشی خود قصد دارید تنظیم‌های کارخانه را بازیابی کنید، به یاد داشته باشید بعضی از اطلاعات به طور بالقوه قابل بازیابی هستند و بهتر است برای اطمینان از پاک شدن کامل اطلاعات از روش دیگری استفاده کنید.
پیشنهاد ما این است که قبل از هرگونه اقدامی یک بک آپ از اطلاعات دستگاه خود بگیرید. البته توجه داشته باشید حتی پس از بازیابی تنظیمات کارخانه باز هم همان سیستم عامل را خواهید داشت، بنابراین انتظار نداشته باشید بعد از این کار با سیستم عامل نسخه قبلی روبرو شوید.
بازیابی تنظیمات کارخانه در گوشی‌های اندرویدی

1. همانند شکل بالا اپلیکیشن تنظیمات را از قسمت کشوی برنامه‌ها و یا صفحه اصلی باز کنید.
2. در پنجره تنظیمات گزینه “Backup & Reset” را پیدا کنید.
3. حالا روی این گزینه کلیک کنید تا گزینه factory reset را مشاهده کنید. روی آن ضربه بزنید تا کار شروع شود.
4. به شما هشدار داده می‌شود که با این کار تمامی حساب‌ها و تنظیمات موجود حذف خواهد شد. تنها کافی است گزینه Erase Phone را انتخاب کنید تا دستگاه شما به طور کامل ریست شود.

بازیابی تنظیمات کارخانه در گوشی‌ها آیفون

1. همان‌طور که در تصویر بالا مشاهده می‌کنید اپلیکیشن تنظیمات را از صفحه اصلی انتخاب کنید.
2. در صفحه تنظیمات گزینه تنظیمات General را پیدا کنید و روی آن ضربه بزنید.
3. در صفحه باز شده پایین بیایید و گزینه Reset را پیدا کنید.
4. در آخر گزینه Reset را کلیک کنید. شما با چندین گزینه مواجه خواهید شد، در صورتی که قصد دارید تمامی موارد را از گوشی خود پاک کنید باید گزینه Erase All Content & Settings را انتخاب کنید و در صورتی که تمایل دارید اطلاعات موجود پاک نشوند و تنها تنظیمات به حالت اولیه باز گردد گزینه Reset All Settings را انتخاب کنید.